Erhvervsbyggeri & halbyggeri

Har du ambitioner om et nyt halbyggeri i Ebeltoft, Risskov eller Lystrup, har vi hos Kolind Tømrer- og Murerforretning mange års erfaring med at bygge nye haller for både private, erhverv og det offentlige. Vi tegner projekter og opfører halbyggeri efter kundens behov.

Vores mange års erfaring giver os en fordel. Tingene opføres altid til aftalt tid og pris, så du kan være sikker på, at du får som lovet. Vi har stort fokus på funktionalitet, logistik, arkitektur og økonomi og tager naturligvis udgangspunkt i dit budget og dine ønsker og krav til byggeriet.

Få opført et halbyggeri i høj kvalitet

Er kvaliteten af dit halbyggeri det absolut vigtigste, er vi et kvalitetsbevidst firma, der sætter en ære i at udføre alt til din store tilfredshed.

Vi er fagligt stolte håndværkere, der har stor integritet og aldrig går på kompromis med kvaliteten af hverken byggematerialer eller udførelsen.

Har du særlige ønsker til et nyt halbyggeri, matcher vi tidens krav i dag og i fremtiden.

Vi tager gerne et indledende møde med dig for at få afstemt forventninger i forhold til budget og materialer. Derefter får du et uforpligtende tilbud, så du har noget at forhold dig til.

Kontakt os for at høre nærmere

Ønsker du en aftale til et uforpligtende møde, kan du kontakte os på telefon 86 39 21 77 eller på e-mail info@kolind-tomrer-murer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​