Nyt tag og Tagrenovering i Syddjurs og Skødstrup

Hos Kolind Tømrer- og Murerforretning tilbyder vi tagrenovering og nyt tag i solid kvalitet med materialer efter eget valg. Vi dækker Skødstrup, Ebeltoft, Risskov, Lystrup og Syddjurs, hvor vi hver dag hjælper private boligejere med at lægge nyt tag samt reparere gamle tage. Har du et gammelt tag, demonterer vi det gamle tag og skaffer os af med byggeaffaldet.

Vi lægger tag i:

  • Eternit
  • Zink Decra
  • Skifer
  • Glaseret tegl -brunt, sort eller koralrødt.

Et helt nyt tag øger holdbarheden og er med til at øge husets værdi og giver et bedre indeklima.

Hvad koster et nyt tag eller tagrenovering?

Det kommer helt an på, om der er tale om tagrenovering, nyt eternittag, skifertag, tagpaptag eller tegltag. Og så kommer det an på antal kvadratmeter.

Ønsker du en konkret pris på netop dit tag, kommer vi gerne ud til dig og tager et kig på opgaven, så du kan få et uforpligtende tilbud.

Vi lægger tag på alle typer boliger til konkurrencedygtige priser og sørger naturligvis for, at kvaliteten er i top. Vi sætter en ære i at udføre håndværket korrekt og perfekt, så du får et langtidsholdbart tag på din bolig, som er slidstærkt og robust. Skal vi rådgive dig om de forskellige typer tag, gør vi også gerne det.

Vi har fokus på god kommunikation og et flot slutresultat med solide materialer. Vores erfarne hold er med fra start til slut, og vi tager udgangspunkt i netop dine ønsker.

Få et godt og uforpligtende tilbud på din tagrenovering eller nyt tag i Syddjurs

Har du spørgsmål kan du kontakte os ganske uforpligtende, hvis du vil høre mere om priser på tagrenovering eller nyt tag. Du kan ringe til os på telefon +45 86 39 21 77 eller skrive til e-mail info@kolind-tomrer-murer.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vi kører oftest omkring Syddjurs, Skødstrup og Risskov, men vi kører gerne længere for din opgave, så tøv ikke med at kontakte os.