Nyt tag og Tagrenovering i Skødstrup og Syddjurs

Hos Kolind Tømrer- og Murerforretning tilbyder vi tagrenovering og nyt tag i solid kvalitet med materialer efter eget valg. Vi dækker Ebeltoft, Risskov og Lystrup, hvor vi hver dag hjælper private boligejere med at lægge nyt tag samt reparere gamle tage. Har du et gammelt tag, demonterer vi det gamle tag og skaffer os af med byggeaffaldet.

Vi lægger nyt tag i:

  • Eternit
  • Zink Decra
  • Skifer
  • Glaseret tegl -brunt, sort eller koralrødt.

Et helt nyt tag øger holdbarheden og er med til at øge husets værdi og giver et bedre indeklima.

Hvad koster et nyt tag?

Det kommer helt an på, om der er tale om tagrenovering, nyt eternittag, skifertag, tagpaptag eller tegltag. Og så kommer det an på antal kvadratmeter.

Ønsker du en konkret pris på netop dit tag, kommer vi gerne ud til dig og tager et kig på opgaven, så du kan få et uforpligtende tilbud.

Vi lægger nyt tag på alle typer boliger til konkurrencedygtige priser og sørger naturligvis for, at kvaliteten er i top. Vi sætter en ære i at udføre håndværket korrekt og perfekt, så du får et langtidsholdbart tag på din bolig, som er slidstærkt og robust. Skal vi rådgive dig om de forskellige typer tag, gør vi også gerne det.

Få et godt og uforpligtende tilbud på dit nye tag eller tagrenovering

Kontakt os ganske uforpligtende, hvis du vil høre mere om priser på nyt tag eller tagrenovering. Du kan ringe til os på telefon 86 39 21 77 eller skrive til e-mail info@kolind-tomrer-murer.dk.