Tilbygning

Er familien vokset, kan der være behov for en ombygning eller tilbygning. Hos Kolind Tømrer- og Murerforretning udfører vi alle opgaver med fokus på et solidt håndværk og et smukt resultat. Om det er ombygning af parcelhus, tilføjelse af tagetage, bygge garage eller bygge carport, er det alt sammen noget, vi kan hjælpe dig med, så du får ekstra plads.

Her stiller vi vores ekspertise til rådighed og udarbejder en plan i tæt samarbejde med dig, så dine ønsker og drømme går i opfyldelse. Vi kan være behjælpelig i hele byggeprocessen fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt og står gerne for hele entreprisen – så er du sikker på, at kvalitet er i top og tidsplanen overholdes.

Hvad koster en tilbygning?

Har du en murermestervilla eller en anden type hus, du gerne vil have en tilbygning til, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. At komme med en konkret pris afhænger af alt fra valg af materialer til størrelsen på bygningen.

Vi rådgiver dig gerne i hele processen og kan hjælpe dig med at udleve dine boligdrømme og få mere plads.

Vi tilbyder også renovering af hus, hvor man i denne forbindelse med fordel kan bygge sin tilbygning. Så tager vi det hele på én gang, således at du ikke først skal renovere og derefter bygge en tilbygning. Skal vi hjælpe dig, er du velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om dine mange muligheder.

Bestil et møde og få et uforpligtende tilbud

Vil du have et godt tilbud på din tilbygning, tager vi gerne et uforpligtende møde for at afstemme dine forventninger og budget. Kontakt os på telefon 86 39 21 77 eller på e-mail info@kolind-tomrer-murer.dk.